torsdag 23 februari 2012

Servetthållare

Hittade en fin servetthållare på en blogg och blev sugen på att göra en själv. Så här blev min! / Emma

fredag 17 februari 2012

Grodkort

Ikväll visar jag ett stafflikort som jag har gjort för länge sedan. Istället för ett fyrkantigt har jag använt en kantdie på övre kanten både på kortstommen och mönstepappret. Mönsterpappret har jag dessutom delat i rutor och fått en liten mosaik effekt. En stämplad groda med rhinestone till ögon och glossy på blommorna och texten kramar på 3D kuddar på framsidan och grattistext på insidan.
/Marie

onsdag 15 februari 2012

Födelsedagskort

Igår fyllde jag år och fick två fina scrappade kort. Britt-Mari hade använt en av sina nya spellisar med hjärta på. Helene gjorde ett stående kort med en Tilda i ett hål. Coolt. Man blir extra glad över handgjorda kort då man vet att det ligger mycket tid o kärlek bakom.
/Marie

måndag 13 februari 2012

Alla hjärtans dag kort

Jag gjorde ett enkelt alla hjärtans dag kort, stommen är ett stående kort à la Helene. Jag kantstansade ett rosa papper runt om, maskade en blomranka i matchande distress och mistade med silver. Enkelt dekorerat med love i svarta bokstäver och en hjärtbrad.

torsdag 9 februari 2012

Grattis kort i grönt

Fast jag är sjuk, har jag orkat scrappa ett kort. Det tog två dagar, men nu är det klart. Idéen snodde jag från Helenes tidigare inlägg. Stämpeln var redan färglagd. Och ja sen har jag inte gjort så mycket mer...

/Marie

Ett kort och en liten "box"..

Kära vänner till mig fick en liten Ludvig innan jul, och jag fick massa ideér, gjorde ett "välkommen till världen kort" och en liten altrad "box" att skicka gåvan i..
Mitt första riktiga Alter, så, någorlunda nöjd får jag nog vara!








Grattis kort!







Slängde i sista minuten ihop ett grattis kort till min svärfar, med tanke på att jag var utan "grodan", så är jag supernöjd med slutresultatet!

onsdag 8 februari 2012

Tekort

Ett kort med tepåsar i, inte så svårt göra. Kommer en beskrivning så småningom.

tisdag 7 februari 2012

Fler födelsedagskort

Blev två födelsedagskort till i förra veckan =)


och en väldigt lätt altrad ram med Family
//Didi

söndag 5 februari 2012

Kort




Här kommer några nya bilder från Heléne och Karin! De två mittersta korten med härliga stämplar från The Greeting Farm.

fredag 3 februari 2012

Så liten

Ytterligare en LO. Ett gammelrosa papper (här mer rött än i verkligheten) med hjärtan passade så fint till denna bild. För mer färg i LOn valde jag ett randigt papper i rosa som även innehöll grått. Kantstans på det grå pappret. Blommor i ljus och mörkrosa med en brad i mitten samt ljusgröna utstansade blad. En grå textruta med rubrik och swirl-brad.

/Marie

Kompisar

Ikväll har jag gjort klart en LO - kompisar i favoritfärgerna lila och turkost. Runt kortet blev det dubbla fotoramar, den ena med en kantstans. Bakom kortet sitter en bit mönsterpapper i turkost med lila inslag. Dekorerat med ett dubbelt hjärta, där det lilla hjärtat har stickles ute på kanterna och tunt lager crackle paint. Tre stjärnor (brads) i matchande färger blev också dekoration.
/Marie