lördag 30 juni 2012

Tack-presenter till fröknarna

Med dålig fantasi och tidsbrist, blev det inspiration från mitt förra inlägg till dessa altrade noblesse-askar. Olika färgkombinationer men samma stuk.

/Marie

onsdag 27 juni 2012

Tack-present

Jag gjorde en liten tack-present av mottagarens favoritchoklad och fäste ett omslag runt. Dekorerade enkelt med blommor och utstansade fjärilar. Allt är gjort efter en skissutmaning i svensk scrapbookings cc.
/Marie

lördag 16 juni 2012

Studentpresent

Lite tidsbrist gjorde att det inte blev något kort, jag altrade presenten istället. Enkelt med bokstäver i embossade aluminiumtejp o en målad stämpel. Presenten är en upplevelse från liveit.se o då får man så här fina askar.
/Marie

onsdag 13 juni 2012

Noblesse ask

Igår altrade jag en noblesse-ask som en tackgåva.

/Marie

tisdag 12 juni 2012

Födelsedagskort

Knopade ihop ett kort till en vän. Silverfjärilen är gjord av utee. Embossade två gånger med utee och innan det smälte "stämplade" jag fjärilen.
/ Emma

onsdag 6 juni 2012

Barnens muffins

Barnen, gjorde med lite hjälp, bröllopsmuffins av en muffinsform, en styrolitkula, massor med rosor och rynkat sidenband (där hjälpte jag tjejerna). Superfina blev de.

/Marie

tisdag 5 juni 2012

Bröllopspresenterna

Jag scrappade även bröllopspresenterna, då brudparet önskade sig bidrag till bröllopsresan. Först altrade jag en låda med lock där jag la lite mynt och sedan altrade jag ett minifotoalbum i samma stil. I den satte jag lite sedlar.
/Marie

Bröllopskort i grönt

I helgen var jag på bröllop och kortet jag gjorde blev i grönt. En enkel vikning som är väldigt effektfull.
/Marie