onsdag 31 oktober 2012

LO i lila

På scrapträffen i Västerås var det en utmaning med en bingobricka, jag valde raden med tre mönstrade papper, minst fem snöflingor och embossingpulver (det glittriga på en del snöflingor och swirlen). Jag bara älskar dessa papper från Bo Bunny.
/Marie

tisdag 30 oktober 2012

Stafflikort till 60-åring

Gjorde ett stafflikort i svart och rött till en 60-åring.
/Marie

måndag 15 oktober 2012

Kort

Ett födelsedagskort i blått med vita dekorationer.
/Marie

måndag 1 oktober 2012

Enkelt metallkort

Gjorde ett metallkort o målade en stämpel till en nyfödd.
/Marie

torsdag 16 augusti 2012

Barbie tårta

Inte riktigt scrap, men jag har skapat med händerna iallafall. Nyblivna fem åringen önskade sig en prinsesstårta och då kom jag ihåg den coola Barbie tårtan som jag sett i någon blogg. Den var enkel att göra och blev snygg för att vara första gången, nu måste jag köpa lite ätbart lim o verktyg på panduro till nästa kalas. Sugar paste (istället för marsipan) var väldigt lättarbetad.
/Marie

fredag 10 augusti 2012

Grattiskort till 30-åring

Gjorde ett kort med papper från pion design.
/Marie

torsdag 26 juli 2012

Grattiskort

En vän fyllde år i början av veckan och fick detta kort gjort av spillbitar.
/Marie

fredag 6 juli 2012

Killkort

När svågern fyllde fick han ett kort med skjorta på.
/Marie

lördag 30 juni 2012

Tack-presenter till fröknarna

Med dålig fantasi och tidsbrist, blev det inspiration från mitt förra inlägg till dessa altrade noblesse-askar. Olika färgkombinationer men samma stuk.

/Marie

onsdag 27 juni 2012

Tack-present

Jag gjorde en liten tack-present av mottagarens favoritchoklad och fäste ett omslag runt. Dekorerade enkelt med blommor och utstansade fjärilar. Allt är gjort efter en skissutmaning i svensk scrapbookings cc.
/Marie

lördag 16 juni 2012

Studentpresent

Lite tidsbrist gjorde att det inte blev något kort, jag altrade presenten istället. Enkelt med bokstäver i embossade aluminiumtejp o en målad stämpel. Presenten är en upplevelse från liveit.se o då får man så här fina askar.
/Marie

onsdag 13 juni 2012

Noblesse ask

Igår altrade jag en noblesse-ask som en tackgåva.

/Marie

tisdag 12 juni 2012

Födelsedagskort

Knopade ihop ett kort till en vän. Silverfjärilen är gjord av utee. Embossade två gånger med utee och innan det smälte "stämplade" jag fjärilen.
/ Emma

onsdag 6 juni 2012

Barnens muffins

Barnen, gjorde med lite hjälp, bröllopsmuffins av en muffinsform, en styrolitkula, massor med rosor och rynkat sidenband (där hjälpte jag tjejerna). Superfina blev de.

/Marie

tisdag 5 juni 2012

Bröllopspresenterna

Jag scrappade även bröllopspresenterna, då brudparet önskade sig bidrag till bröllopsresan. Först altrade jag en låda med lock där jag la lite mynt och sedan altrade jag ett minifotoalbum i samma stil. I den satte jag lite sedlar.
/Marie

Bröllopskort i grönt

I helgen var jag på bröllop och kortet jag gjorde blev i grönt. En enkel vikning som är väldigt effektfull.
/Marie

onsdag 30 maj 2012

Morsdagspresent

Jag gjorde en liten korg till morsdag som jag fyllde med lite smått och gott.
/Marie

måndag 21 maj 2012

Skjortkort

Nu har jag gjort mitt första, men inte sista, skjortkort efter Åsas beskrivning. Lite vik o sedan ett band som slips. Klart! /Marie

lördag 19 maj 2012

Födelsedagskort

Idag har Amanda varit på kalas hos Alice o överlämnat kortet nedan. Det blev ett enkelt kort med en färdigmålad magnolia som jag glittrade lite.
/Marie

torsdag 3 maj 2012

Födelsedagskort

Jag stansade först ut en fjäril i det rosa pappret och sen en fjäril i vitt papper och limmade fast i "hålet", för att få lite extra effekt. Syns inte så tydligt på bilden.

Inuti kortet, i ramen, limmade jag fast ett gelatinblad. På stämpeln, som inte heller syns så bra, står det "inte bara ett år äldre, utan även ett år bättre". / Emma

torsdag 26 april 2012

Bröllopskort

Ett litet bröllopskort!

måndag 23 april 2012

LO snuttan

På Stockholm city scrap var det en utmaning där man skulle utgå från ett enfärgat papper och inte ha några lager alls, det var okej att använda fotografi.

Jag tog ett vitt papper, på mitten la jag en mask och inuti använde jag distress. I två av hörnen använde jag en annan sorts mask och färgade med en annan distress. Därefter la jag ett skräppapper över färgen i mitten och mistade med blått över resten. Kortet stansade jag ut med en spellis o rubriken är bokstavsstämplar.

Idag ville jag göra lite mer med LOn då den kändes för platt, jag ritade en ram runt kortet med en svart penna och satte en massa blommor med en brad eller pearlmaker i mitten. Rubriken fick lite glossy på sig. Till sist fick också en fjäril plats.
/Marie

torsdag 19 april 2012

Kort av en tillplattad toarulle

Till Stockholm city scrap skulle vi göra något m en toarulle, jag gjorde ett kort m papper från pion design. Jag satte fast en enfärgad spellbinder på varje sida med en fin kant på. Rospapper o en gammal bild, dom dekoration ett underbart spetsband, utstansat namn med glossy på, en blomma i tunt tyg o en metallfjäril. Tagen dom man stoppar i toarullen är i samma papper.
/Marie